ZPRESS Print

Welkom bij ZPRESS Print!
Als ZPRESS Media Group weten wij al bijna 25 jaar waar Abraham naast de mosterd het papier kan halen, maar nu is de tijd gekomen om u door de introductie van www.zpressprint.nl mee te laten profiteren van onze grote inkoop volumes. U bent slechts een aantal klikken verwijderd van aanzienlijke kostenbesparingen, uiteraard zonder kwaliteitsverlies en met de snelste levertijden!

Ons bestelproces
Bij ZPRESS Print staat kwaliteit bovenaan maar geloven we zeker ook in gemak. Waar het op negen van de tien drukwerk bestelsites bijna een sport is om een order te bestellen, proberen wij het simpel te houden. Hoe? Door een eenvoudig bestelproces bijvoorbeeld. Met slechts vier klikken bestel je bij ZPRESS Print je drukwerk en dat is naast de extreem lage prijzen natuurlijk ook winst!

Onze prijzen
Onze prijzen behoren tot de laagste van Europa. Hoe dat kan? Slim orders van diverse klanten combineren op grote vellen, en dan drukken. U profiteert van onze grote volumes op de beste machines, met de beste mensen en met hoge snelheid. Bizarre obsessie voor automatisering en procesoptimalisatie, dat zit bij ons in de genen. En dat merk je in de prijs en aan het resultaat.

Passie voor wat we doen
Los van onze verkoop, doen we ons werk met passie. Klantvriendelijkheid is de norm en we doen er alles aan om iedere bestelling zo strak mogelijk te laten verlopen. Omdat wij kleine lettertjes niet klantvriendelijk vinden, gebruiken we geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten en schimmige afspraken, maar weet je gewoon wat je krijgt. En wanneer je niet tevreden bent dan komen we samen met een gepaste oplossing. Dat garanderen we zwart-op-wit!