Stichting Dada

ZPRESS Media Group heeft onlangs 14 pallets met overgebleven artikelen van magazines van ZPRESS Young aangeboden aan de Stichting Dada.

De Stichting Dada heeft onlangs veel materiaal ontvangen en heeft de Stichting Pameijer blij kunnen maken met een kofferbak vol dekbedovertrekken. Zij gaan ze uitdelen in de logeerhuizen waar kinderen wonen die niet meer thuis kunnen wonen. Xavier is één van die kinderen en hij was erg blij met het dekbed.


De Stichting Dada deelt deze dekbedden inmiddels ook uit in ziekenhuizen, waaronder het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Zij gebruiken de overtrekken bij kinderen die voor een lange periode in het ziekenhuis moeten verblijven. Zo kunnen deze kinderen lekker onder een Justin Bieber dekbedovertrek slapen in plaats van het onpersoonlijke ziekenhuis beddengoed. Andere ziekenhuizen geven de dekbedovertrekken weg als cadeau aan kinderen die een vervelende en/of pijnlijke behandeling hebben gehad.


Kortom, ze komen heel goed terecht. Net als al het andere speelgoed dat inmiddels zijn weg heeft gevonden naar vele kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Het was een hele klus voor de Stichting Dada om de 14 pallets met spullen uit te delen, maar het is gelukt!