Nationale Sport Vakbeurs 2017

Met trots kunnen wij u melden dat de Nationale Sport Vakbeurs vanaf dit jaar zal uitbreiden naar een tweedaagse beurs! De nieuwe data zijn 15 en 16 november 2017 en opnieuw is Evenementenhal Gorinchem het decor.

 

De eerste beursdag (woensdag 15 november) zal worden afgesloten met een netwerkborrel voor alle deelnemende exposanten. Op deze manier geven wij u de mogelijkheid om ook met andere deelnemende exposanten in contact te komen.

Ook dit jaar zullen er weer zo'n 300 bedrijven deelnemen aan de Nationale Sport Vakbeurs. Al deze bedrijven begeven zich op dezelfde Nederlandse sportmarkt en spreken of zien elkaar weinig tot niet tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Aangezien al deze bedrijven nu onder één dak aanwezig zijn, willen wij iedereen de mogelijkheid geven om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in contact te komen. De beursvloer zal om 17.00 uur sluiten voor bezoekers en hierop aansluitend zal als goede afsluiter van de eerste (succesvolle) beursdag de exposantenborrel van start gaan.

 

Lion Blok en Fred van Vloten

 

 

 

 

Schrijf u nu in op onze website www.nationalesportvakbeurs.nl voor gratis kaarten en blijf op de hoogte van alle innovaties voor uw sportvereniging!