GIRLZ is op zoek naar een…

GIRLZ is hét stoere merk voor meiden tussen 12 en 19 jaar. GIRLZ staat voor fun, real life, echte meidenverhalen en alles wat je wilt weten over mode, beauty, boys & social influencers. GIRLZ & GIRLZ.nl is een sterk groeiend merk en onderdeel van ZPRESS Young.

GIRLZ is op zoek naar een…

Coördinerend eindredacteur GIRLZ & GIRLZ.nl

voor 36-40 uur

Wie zoeken we?
Iemand die uitblinkt in enthousiasme, een duizendpoot met een messcherp gevoel voor taal, iemand die feilloos de top 10 influencers van dit moment kan noemen en iemand die weet wat er speelt binnen de doelgroep. YouTube, instagram en het internet hebben geen geheimen voor jou. Daarbij dien je SEO te kunnen schrijven en in het bezit te zijn van een mediagerelateerde bachelor opleiding met de voorkeur Journalistiek.  

Wat bieden wij?
Een fulltime coördinerende eindredacteurfunctie in een jong en klein team waarbij je zowel voor de printedities van GIRLZ werkt als voor GIRLZ.nl, en GIRLZ social. Naast een bureaufunctie ben je ook een van de gezichten van GIRLZ en bezoek je perspresentaties, werk je mee aan covershoots en kun je al jouw sociale vaardigheden goed ontwikkelen.

Heb je interesse?
Stuur dan voor 25 maart 2017 een e-mail en/of videosollicitatie naar Marloes Wierckx: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een proefopdracht kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.