ZPRESS Sport

de emotie die we delen

Over ons

Wat ooit begon met de uitgave van een presentatiegids voor Sparta Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 80 medewerkers. Voor 25 betaaldvoetbalorganisaties en meer dan 65 amateurclubs verzorgt ZPRESS Sport presentatiegidsen, programmabladen, glossy business magazines en huis-aan-huis kranten. Ook verzorgt ZPRESS Sport in een achttal stadions de niet-tv gerichte reclameboarding en is het eigenaar van de elektronische scoreborden. Verder worden inmiddels glossy businessclub bladen uitgegeven bij een tiental golfbanen.

Sinds 2006 geeft ZPRESS Sport ook Voetbaljournaal uit, een twee tot viermaal per jaar verschijnende huis-aan-huis krant met regionaal nieuws over het amateurvoetbal. Uiteindelijk zal dit initiatief van de huidige 32 regio´s uitgroeien naar een landelijke dekking.

ZPRESS Sport is mediapartner van diverse (sport)organisaties en evenementen, waaronder: Rotterdam Topsport, ABA (Ajax Business Associates), Perspectief (Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord), Johan Cruijff Schaal en de KNVB Bekerfinale.

 

Wij werken onder andere voor