VoetbalJournaal

In dé regionale voetbalkrant van Nederland bespreken wij achtergronden en verrichtingen van alle voetbalverenigingen. Van topklassers tot vijfdeklassers; iedere club heeft haar eigen redactionele pagina in de krant, waar onder meer spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames en vrijwilligers voor worden geïnterviewd. Doordat freelance journalisten in de regio’s regelmatig het contact onderhouden met de betreffende verenigingen, kent de krant een betrokken en zeer plaatselijk karakter. Uiteraard mogen clubs en/of lezers zelf ook ideeën aandragen, zodat het écht een krant voor én door de lezer wordt!

Het VoetbalJournaal wordt per regio tweemaal op jaarbasis uitgegeven en verschijnt gratis huis-aan-huis. Daarnaast ontvangen alle betrokken voetbalclubs ruim 200 exemplaren, die verspreid worden in de kantine en/of rondom het sportcomplex.

Sinds de start in 2006 heeft het VoetbalJournaal zich zo goed ontwikkeld, dat wij nu in meer dan 30 regio’s actief zijn en per half jaar ruim 1,5 miljoen huishoudens én meer dan 500 voetbalclubs bereiken. Uiteindelijk is het ons doel om binnen enkele jaren landelijke dekking te bereiken.

VoetbalJournaal
Wil je meer informatie? Ga dan naar de website van het VoetbalJournaal.
Bezoek website