Concept, Creatie, Campagne

Tweens en teens aanspreken blijft een vak apart. Zij zijn gewend aan de vele prikkels die zij krijgen via allerlei kanalen, dus hoe zorg je ervoor dat je de aandacht trekt? Hoe creëer je een uiting met stopping-power die uw boodschap overbrengt?

ZPRESS Young heeft jarenlange ervaring in print voor de jeugdige doelgroep. En met tijdschriften is – naast de reguliere advertentie - steeds meer mogelijk. In samenwerking met onze redactie, marketing en sales denken wij graag met u mee over uw campagne, zodat deze goed aansluit bij de doelgroep, uw merk, maar ook past in onze uitgave. Zo levert uw campagne de meeste ROI op!

Naast het ontwikkelen van een tijdschriftcampagne voor u, kunt u ook onze expertise inzetten voor crossmediale plannen. Onze titels zijn al lang niet alleen maar printuitgaven meer. Het gebeurt daarom steeds vaker dat we samen met de klant kijken naar de marketingdoelstellingen om op basis daarvan een concept te ontwikkelen voor print, online, social media en events. Er bestaan zelfs mogelijkheden om te participeren in onze commercials op tv of online.